Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Μη φοράς κολλητά μπλουζάκια, το μήνυμα του Καλαντζή στη Ραχήλ Μακρή


 

Ηταν να μην αρχίσει η πιστή εφαρμογή του Κανονισμού της Βουλής καθώς τη σκυτάλη από τον κ. Γιάννη Δραγασάκη που απέβαλλε βουλευτή της Χρυσης Αυγής για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, πήρε ο νέος αντιπρόεδρος Γιώργος Καλαντζής προκειμένου να επισημάνει στην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να αποφεύγει το ανάλαφρο ντύσιμο «ιδιαίτερα τώρα που μπαίνει το θέρος»!

Στην ίδια δέσμη μέτρων που φαίνεται να έχει λάβει το Προεδρείο της Βουλής, εκτός από τα κολλητά μπλουζάκια και τις κοντές φούστες  περιλαμβάνονται και τα όπλα.

Πιο αναλυτικά, η κυρία Μακρή ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας προκειμένου να τοποθετηθεί για το σχέδιο νόμου του ΚΚΕ «μέτρα ανακούφισης για τις λαϊκές οικογένειες» φορώντας μια πράσινη φούστα και λευκό κολλητό κάζουλ t-shirt με την μορφή μιας γυναίκας.



Μετα το τέλος της ομιλίας της ο κ. Καλαντζής που προήδρευε προχώρησε στην εξής παρατήρηση «μετά και τις αποφάσεις που λάβαμε ως μέλη του Προεδρείου της Βουλής θα σας παρακαλούσα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί  γιατί μας παρακολουθούν όλοι. Η εμφάνισή μας μπορεί να μην χαρακτηρίζει την πολιτική μας κουλτούρα αλλά ας προσέχουμε ιδιαίτερα τωρα που μπαίνει το θέρος».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης με τους υπόλοιπους αντιπροέδρους του κοινοβουλίου προχώρησαν εχθές σε έκτακτη σύσκεψη όπου αποφάσισαν να τηρούν αυστηρά τις διατάξεις του Κανονισμού της Βουλής αλλά και τις οδηγίες του κοινοβουλευτικού κώδικα δεοντολογίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...