Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Για πρόστιμο – μαμούθ η κυρία Κουράκου – Παπαντωνίου. Που ο σύζυγος της απειλούσε και με αγωγές, για να μην ξεχνιόμαστε.

 olympia

ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΔΙΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ “ΤΑΜΕΙΟ”;

Η κυρία Κουράκου – Παπαντωνίου, σύζυγος του μέγα εκσυγχρονιστή, αγαπημένου των βαρώνων, Γιάννου Παπαντωνίου, οπως είχε αποκαλύψει το Ολυμπία από την πρώτη στιγμή, είχε πακτωλό χρημάτων στην HSBC.

Μετά τις απειλές και τις γελοίες δικαιολογίες, το παραδέχθηκαν και οι δύο ότι δεν ήταν ούτε “συνωνυμία”, ούτε του μπατίρη, πρώην συζύγου τα λεφτά.

Και έρχεται το μεγάλο ερώτημα: Που τα βρήκε τα λεφτά η κυρία Κουράκου;

Όπως δείχνουν λοιπόν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ, η κυρία Κουράκου δήλωνε εισοδήματα …20 χιλιάδων Ευρώ ετησίως! Όσο δηλαδή ένας μεροκαματιάρης. Το γεγονός αυτό την φέρνει -εκτός των ποινικών ευθυνών- αντιμέτωπη με πρόστιμο μαμούθ, που βάσει της κείμενης νομοθεσίας αναμένεται να φτάσει το 1,000,000 Ευρώ!

Εάν λοιπόν το δημόσιο διεκδικεί τέτοιο ποσό από μία μόλις υπόθεση, φανταστείτε τι ταμείο θα μπορούσε να κάνει από όλη την λίστα. Ε, κύριε Παπακωνσταντίνου;

  olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...