Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Nα ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ της Ελλαδας



Αγαπητοι φιλοι καλημερα και χρονια πολλα
Καποιοι φιλοι (αγνωστοι μεταξυ μας…), που συναντιομασταν  σ ενα  φορουμ (αυτο του καπιταλ συγκεκριμενα αλλα αυτο δεν εχει καμμια σημασια..) ξεκινησαμε μια προσπαθεια να ενωσουμε ΟΛΕΣ  τις ομαδες που απαρτιζουν το ευρυτατο Αντιμνημονιακο Μετωπο σε ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ
1. Να μην παρουμε Νεο Ενυποθηκο Δανειο 
2. Οχι στην ψηφιση της ΝΕΑΣ Δανειακης Συμβασης που θα δεσει την πατριδα μας χειροποδαρα και που θα ΝΟΜΟΝΟΠΟΙΗΣΕΙ το ξεπουλημα της χωρας.
Για να μπορεσουμε να πετυχουμε αυτο τον σκοπο σκεφτηκαμε οτι απαραιτητη προυποθεση ηταν να ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ κανενας και καμμια ομαδα να υποστηριξει αυτον. (τον σκοπο ). Να μην φοβαται οτι μπορει να ειναι υποκινουμενο απο οποιονδηποτε, να μην φοβαται οτι θα καπελωσει αυτους που θα στηριξουν τον σκοπο η να καπελωθει απο καποιους στην πορεια.
Γι αυτο η κινηση θα ειναι ΑΝΩΝΥΜΗ. Με αυτη την εννοια η κινηση θα ειναι και απροσβλητη και απο τα διαφορα διπλεκομενα συμφεροντα.
Παρακαλω πολυ  ενημερωθειτε γι αυτη την προσπαθεια εδω…
Στοχος ειναι να μαζεψουμε ιντερνετικες υπογραφες …με υποστηριξη στον πανω σκοπο.  http://www.patriotiki-kinisi.com/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=34&Itemid=58
Επειδη ειμαστε σιγουροι οτι συμφωνειτε με αυτο τον σκοπο…..παρακαλουμε θερμα να εχουμε την υποστηριξη σας να ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ  της Ελλαδας.
Εμεις δεν εχουμε σε καμμια περιπτωση την δικη σας δυναμη…αλλα με τον τροπο που το εχουμε στησει πιστευουμε (ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ειναι η σωστη λεξη…)οτι μπορουμε να πετυχουμε να ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ σε μαι φωνη για το καλο της πατριδας μας. (Μολις ξεκινησαμε την προσπαθεια μας …και ειστε απ τους πρωτους που απευθυνομαστε διοτι νοιωθουμε οτι συμφωνουμε ΠΛΗΡΩΣ στις αποψεις για την σωτηρια της χωρας).
Κινουμαστε εντελως  ΑΝΩΝΥΜΑ  κι ετσι δεν υπαρχει φοβος καπελωματος. ΜΟΝΑΔΙΚΗ προυποθεση για να ειμαστε μαζι ειναι η αγαπη για την πατριδα  και η συμφωνια στον πιο πανω σκοπο. 
Επισημανουμε με εμφαση οτι εχουμε μπροστα μας ΜΟΝΟ 45 μερες για να ανατρεψουμε αυτα που μας σχεδιαζουν…
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ..??
ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ  100% της υποστηριξης σας σ αυτο τον μεγαλο σκοπο.  Επειδη εμεις ειμαστε πολυ λιγοι….καντε το (και) ΔΙΚΟ ΣΑΣ σκοπο να γινουμε περισσοτεροι.  (  ΟΙ εμπλεκομενοι ΔΕΝ εχουμε καμμια προσωπικη φιλοδοξια η επιδιωξη παρα μονο την ελαχιστη προσφορα στην πατριδα μας)
Ειμαστε  στην διαθεση σας για περισσοτερες πληροφοριες η διευκρινησεις.
Πατριωτικη κινηση  Ελληνων Πολιτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...