Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Η επιστολή του Κοντομηνά στους εργαζόμενους: “Η δικαιοσύνη θα λάμψει…παίρνω δύναμη από εσάς!”

kontominas

Με μια επιστολή προς τους εργαζόμενους του, συλληφθείς επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, έδωσε το δικό του μήνυμα. Το email απεστάλη προς τους εργαζόμενους στις 10.50 και σε τρεις παραγράφους, αναφέρεται προς τους εργαζόμενους. Στην ίδια επιστολή αναφέρει σε τρία
διαφορετικά σημεία τη φράση “αντλώ δύναμη από εσάς” ενώ κλείνει η επιστολή με “Υπογραφή Κοντομηνά”.
“Αντλώ δύναμη από εσάς, μόλις ενημερωθούμε για το κατηγορητήριο θα παρουσιάσουμε τα αδιάσειστα στοιχεία μας. Η δικαιοσύνη θα λάμψει. ”
Σε άλλο σημείο της ίδιας επιστολής αναφέρει “Παίρνω δύναμη από εσάς, συνεχίστε να εργάζεστε όπως και πριν . Σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ που με στηρίζεται
Υπογραφή  Κοντoμηνάς,  καταλήγει η επιστολή.
Επίσης:
Δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, δήλωσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, πρόεδρος της Ασφαλιστικής DEMCO.
«Σε αντίθεση με τα θηριώδη μη εξυπηρετούμενα δάνεια γνωστών επιχειρηματιών, τα δάνεια του ομίλου DEMCO που έχουν συναφθεί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, υπερκαλύπτονται με εγγυήσεις από την προσωπική μου περιουσία» ανέφερε ο κ. Κοντομηνάς και κατέληξε: «Τίποτα από τα αποδιδόμενα σε εμένα δεν με αγγίζει. Οι εχθροί μας είναι ισχυροί, αλλά η αλήθεια ισχυρότερη, και στο τέλος θα λάμψει».

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...