Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΑΝ.ΕΛ.:"Δειλός και ψεύτης ο υπουργός Υγείας"


ΑΝ.ΕΛ.:Δειλός και ψεύτης ο υπουργός Υγείας
ΑΝ.ΕΛ.:"Δειλός και ψεύτης ο υπουργός Υγείας"
"Δειλό" και "ψεύτη" χαρακτηρίζουν τον υπουργό Υγείας οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σχολιάζοντας την ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη στη βουλή για την πρόταση επί της άρσης ασυλίας του.
"Σήμερα, ο υπουργός Υγείας Σπύρος - Άδωνις Γεωργιάδης εκτός από το νέο ρεσιτάλ δειλίας και
ψεύδους προέβη και σε απόπειρα απάτης επί δικαστηρίω. Συγκεκριμένα, σήμερα ο Σπύρος - Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από το σώμα να μην προβεί σε άρση της βουλευτικής του ασυλίας, ώστε να μην εκδικαστεί η μήνυση που του έχει υποβάλλει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος" επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους.
"Ο ίδιος άνθρωπος όμως, κατά την πρόσφατη εκδίκαση της αγωγής του Πάνου Καμμένου για την ίδια υπόθεση, ζήτησε γραπτώς από το δικαστήριο να μην εκδώσει απόφαση, διότι εκκρεμούσε η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης! Την οποία σήμερα επιχειρεί να παρεμποδίσει επικαλούμενος την βουλευτική του ασυλία! Επιπλέον, ο ίδιος άνθρωπος εξαπάτησε το Κοινοβούλιο υποστηρίζοντας ότι «δεν καταθέτει αγωγές», ενώ έχει καταθέσει αγωγή κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου!" τονίζουν και επισυνάπτουν την αγωγή του κ Γεωργιάδη και την αναβολή που είχε ζητήσει.
"Η παραμονή αυτού του ανθρώπου στην κυβέρνηση εκτός από εξαιρετικά επικίνδυνη, αποκαλύπτει και της σκοπιμότητες της ίδιας της κυβέρνησης" αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ΑΝ.ΕΛ και παραθέτουν το παρακάτω απόσπασμα από τα πρακτικά της ομιλίας του κ.Γεωργιάδη:
"Τον κ. Καμμένο δεν τον ξέρω προσωπικά καθόλου. Η διαμάχη μας είναι μόνο πολιτική… Εγώ δεν έχω επιλέξει τη νομική οδό, δηλαδή να κάνω αγωγή και μήνυση, γιατί πιστεύω ότι όταν είμαστε εδώ στην Αίθουσα αυτή και είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αυτά τα οποία λέμε δεν είναι ποτέ επί προσωπικού, αλλά είναι επί της πολιτικής διαφοράς την οποία έχουμε. Υπό την έννοια αυτή, αιτούμαι τη μη άρση της ασυλίας μου".
enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...