Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

VIDEO: Ο Κεφαλογιάννης αντί να ζητήσει συγνώμη από τους οδηγούς αποκαλεί ηλίθιους και τους δημοσιογράφους




Αντι απλώς να ζητήσει συγνώμη από τους οδηγούς των λεωφορείων για το...
γεγονός ότι τους αποκάλεσε ηλίθιους ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης προσπάθησε χωρίς επιτυχία να κάνει το άσπρο μαύρο.
Σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 όταν του τέθηκε το θέμα είπε το εξής αμίμητο: Εγώ δεν είπα ηλίθιους τους εργαζόμενους, εγώ αποκάλεσα ηλίθιους τους δημοσιογράφους που λένε ότι είπα ηλίθιους τους εργαζόμενους. Εκανε μάλιστα και μάθημα δημοσιογραφικής δεοντολογίας λέγοντας ότι στην Αμερική ο δημοσιογράφος βάζει εντός εισαγωγικών τα λεγόμενα και δεν τα διαστρέφει όπως τον βολεύουν
Εντός εισαγωγικών λοιπόν, τα λεγόμενα του κ. Κεφαλογιάννη: «Να σαρωθούν οι ανόητοι κανονισμοί λειτουργίας, οι ηλίθιοι κανονισμοί λειτουργίας, που επιτρέπουν σ κάθε ηλίθιο των ΔΕΚΟ να σταματάει το λεωφορείο του στην πλατεία Καραΐσκάκη ή στη λεωφόρο Ακαδημίας για να κάνει το τσιγαράκι του επειδή το επιτρέπει ο κανονισμός και να είναι άνθρωποι 80 χρονών με 40 βαθμούς Κελσίου να παθαίνουν θερμοπληξία».
Ο κ. Κεφαλογιάννης μάλιστα όταν του επισημάνθηκε από δημοσιογράφο ότι άκουσε τη δήλωσή του απάντησε βαρύγδουπα: «Δεν το ακούσατε».
24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...