Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ωραία κύριε Σταμάτη. Μάθαμε για το ένα εκατομμύριο που πήραν οι σύμβουλοι του Γ. Παπανδρέου. Τα υπόλοιπα 159 εκ. της υπέρβασης των “μαύρων ταμείων” που ακριβώς πήγαν;


Είδαμε χθες την απάντηση του κυρίου Σταμάτη στην ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγούλης και Αθανασίου. Αφορούσε την κουστωδία συμβούλων του θιάσου Παπανδρέου και τις αμοιβές τους.

Η απάντηση δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν ξεκάθαρη. Δεν ανέφερε για παράδειγμα τα ονόματα των συμβούλων που φέρονται να πληρώθηκαν 1 εκατομμύριο Ευρώ.

Και γιατί παρακαλώ δεν λέτε τα ονόματα;

Ήταν βιαστές της Πάρου, παιδεραστες, έμποροι ναρκωτικών;

Όχι. Ήταν νόμιμα αμοιβόμενοι εργαζόμενοι που τους πλήρωνε ο Ελληνικός λαός. Ο Ελληνικός λαός που σήμερα δεν έχει να πάρει γάλα στα παιδιά του ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΥΜΕ, δεν λαϊκίζουμε, πλήρωνε την κουστωδία. Δικαιούται λοιπόν να μάθει ποιοί ήταν οι σωτήρες του, αφού ο ΓΑΠ υποστηρίζει ακόμα και σήμερα ότι έσωσε την χώρα (του;;; ποιά ακριβώς απ’ όλες;) από την άτακτη χρεοκοπία.

Αυτή λοιπόν η μυστικοπάθεια μόνο σε διαφάνεια δεν παραπέμπει. Σε εποχές που ακόμα και ο καφές που πίνει στο VIP ο υπουργός αναγράφεται στο διαδίκτυο.

Αλλά υπάρχει και το άλλο μείζον θέμα. Οι “απόρρητες δαπάνες” του ΓΑΠ. 160 εκατομμύρια Ευρώ υπέρβαση, σύμφωνα με τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει ερώτηση που εκκρεμεί μετά από την αποκάλυψη του Ολυμπία.

Το ένα εκατομμύριο Ευρώ το κάνουμε έκπτωση; Τα υπόλοιπα;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ – «ΕΒΓΑΛΑΝ» ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 Εκατ. ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ! ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ «ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ» ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...