Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Όντως έχει πλάκα ο άνθρωπος! Επιμένει ο Μειμαράκης: δεν θα κλείσει το κανάλι της βουλής, θα "δούμε" για το γυμναστήριο



Στα χνάρια των προκατόχων του βαδίζει ο νέος πρόεδρος της βουλής Ευάγγελος Μειμαράκης. Σε δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη υπερασπίστηκε... με πάθος τους "καημένους" τους βουλευτές που έχουν υποστεί περικοπές, αλλά και τους υπαλλήλους της βουλής με τους 16 μισθούς το χρόνο. Για το κανάλι της βουλής με την σχεδόν μηδενική τηλεθέαση είπε πως δεν θα κλείσει!
"Ουδέποτε ελέχθη ότι θα κλείσει το κανάλι της Βουλής. Εγώ και οι συνεργάτες μου πουθενά δεν αναφέραμε το ζήτημα του κλεισίματος», ξεκαθάρισε, μιλώντας στον Real Fm.

Σχετικά τώρα με το γυμναστήριο και τις... σάουνες της βουλής, ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Αυτό που είπα είναι ότι έχω τη σκέψη να κλείσουμε το γυμναστήριο, γιατί το θεωρώ μεγάλη πολυτέλεια.
Στη σκέψη μου, δεν χτυπάει θετικά, αυτήν την περίοδο». Τόνισε, πάντως, πως «το γυμναστήριο δεν είναι για τους βουλευτές, είναι, κατά βάση, για τους υπαλλήλους της Βουλής».
Υπογράμμισε ότι, τόσο οι βουλευτές, όσο και οι υπάλληλοι της Βουλής έχουν υποστεί μεγάλες (!!!) περικοπές και επισήμανε ότι «και επί Πετσάλνικου, έγιναν μεγάλες περικοπές, δεν υπάρχουν οι μισθοί που ακούγονται για τους υπαλλήλους της Βουλής, όπως δεν υπάρχουν και οι μισθοί των βουλευτών, οι οποίοι ακούγονται».
 kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...