Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Σπαγγέτι με σάλτσα τόνου

spaghetti-tono-386
Υλικά
250 γρ. σπαγγέτι
180 γρ. τόνος κονσέρβα σε λάδι
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 μικρή κονσέρβα ξεφλουδισμένες ντομάτες
1 κουταλιά λάδι
1/4 κουταλάκι θυμάρι
1/4 κουταλάκι δενδρολίβανο
1 κουταλιά κάπαρη
λίγο γάλα
πιπέρι, αλάτι

Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο αφού τα ψιλοκόψουμε. Προσθέτουμε τον τόνο σε μικρά κομμάτια. Αφού πάρει λίγο, προσθέτουμε τις ντομάτες, το θυμάρι, το δενδρολίβανο, το αλάτι και το πιπέρι και την κάπαρη. Αν είναι ξηρό, προσθέτουμε γάλα. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...