Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Τσίπρας: Έφτασε η ώρα της ανατροπής – θα διεκδικήσουμε το κατοχικό δάνειο


«Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα παραμυθία της Χαλιμάς του Αντώνη Σαμαρά για το ‘success story’», σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την πεποίθησή του ότι «έφθασε η ώρα για τη μεγάλη ανατροπή» εξέφρασε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσιπρας, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, «κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα παραμυθία της Χαλιμάς του Αντώνη Σαμαρα για το ‘success story’».
D16EFFDBFA91763EE84537211A5DDF0C.jpg
«Ο ψεύτης και ο κλεφτής τον πρώτο χρόνο χαίρονται», συνέχισε ο κ. Τσιπρας, επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά έκλεισε το χρόνο της και κάπου εδώ τελειώνουν τα ψέματα και η κοροϊδία».

Απευθυνόμενος στην γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μερκελ, ο αρχηγός της αξιωματικής
αντιπολίτευσης επεσήμανε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει το κατοχικό δάνειο που η Γερμανία οφείλει στην Ελλάδα.

«Δεν είναι δυνατό πια να μας κατηγορούν οι μπαταχτσήδες για μπαταχτσήδες. Τέρμα λοιπόν οι ευγένειες κυρία Μερκελ. Σας χρωστάμε, μας χρωστάτε όμως κι εσείς, ήρθε η ώρα για τον λογαριασμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Τέλος, στρέφοντας το βλέμμα στις επερχόμενες κινητοποιήσεις στην Παιδεία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε πως η Κουμουνδούρου συμπαραστέκεται «αγωνιστικά και αταλάντευτα» στον αγώνα δασκάλων και καθηγητών.

Αύριο, Σάββατο, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τον χώρο της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου θα συναντηθεί με εργαζόμενους της ΔΕΘ-Helexpo.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Τέλος, η επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συμπρωτεύουσα θα κλείσε με την ομιλία τους προς τους παραγωγικούς φορείς στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...