Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Παραλίγο θύμα επίθεσης ο Λοβέρδος στη διάρκεια της επίσκεψης του στην Κρήτη!


paraligo thyma epithesis o 300x224 Παραλίγο θύμα επίθεσης ο Λοβέρδος στη διάρκεια της επίσκεψης του στην Κρήτη!Σε τεταμένο κλίμα η περιοδεία του πρώην υπουργού Υγείας στο Σπήλι Ρεθύμνου, καθώς κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του!
Αντιφατικές αντιδράσεις, ψυχρότητας και οργής, ξεσήκωσε η επίσκεψη του πρώην υπουργού Υγείας στην έδρα του δήμου Αγίου Βασιλείου.
«Παγωμάρα» κι «επιφύλαξη» από 15 περίπου ήπιους κι …ανοιχτούς προς συζήτηση κατοίκους, όπου
μαζί με το δήμαρχο, Γιάννη Πιπεράκη, μετέφεραν τα προβλήματα της περιοχής στο άλλοτε ισχυρό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Στα …λογικά επίπεδα της εποχής από την άλλη, οι συνηθισμένες –άγριες- κοινωνικές διαθέσεις, στην όψη ενός πολιτικού προσώπου, συνδεδεμένο με το πρόσφατο …μνημονιακό παρελθόν.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες του Creteplus.gr, ένας υποστηρικτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προειδοποίησε τον ιδιοκτήτη της κεντρικής καφετέριας του χωριού, να μην δεχθεί στο μαγαζί του, το βουλευτή της Β’ Αθήνας, καθώς θα δημιουργούνταν «θερμό» επεισόδιο. Ο καταστηματάρχης, αντιλαμβανόμενος τη …μπόρα που ερχόταν, εισάκουσε την προτροπή του συγχωριανού του και …κατέβασε τα ρολά!
Για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην περιοχή ενημερώνονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής οι συνεργάτες του κ. Λοβέρδου. Γι’ αυτό άλλωστε το λόγο, θέλοντας να ηρεμήσουν λίγο τα ήδη οξυμένα πνεύματα, προσπάθησαν να καθυστερήσουν όσο έπρεπε την άφιξή τους.
Ο πρώην υπουργός Υγείας εν τέλει, κατέφθασε στο Σπήλι, το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο μετά τις 19:00. Οι αντιδράσεις έμεινα μόνο στα …λόγια. Ήταν όμως τόσο δυνατές οι ιαχές του αγανακτισμένου πλήθους, που ανάγκασαν τους περίπου 15 …προσφερόμενους και το δήμαρχο, Γιάννη Πιπεράκη, να κλείσουν τα παράθυρα του δημαρχείου (τόπος επαφών), για να ξεκινήσει η συζήτηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...