Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ



Η Αμερικανικές εκλογές τελικά θα είναι το βουλοκέρι στην επιστολή εξόδου της χώρας μας από την Ευρωπαϊκή συμμαχία. Η ξαφνική αλλαγή της Γερμανικής πολιτικής δεν φέρνει κανένα ευοίωνο αποτέλεσμα, είναι απλά το συμπέρασμα ότι είμαστε ένα βήμα πριν την τελειωτική καταστροφή και οι Γερμανοί προκειμένου να κερδίσουν χρόνο για να βρουν εκείνη την δικλίδα ασφαλείας που θα πετάξει τα Ελληνικά ομόλογα από την αγορά της, παίζει με το χρόνο της δικής μας τραγωδίας.

Μετά το πέρας των Αμερικανικών εκλογών και την έξοδο της Ελλάδος από την ένωση, το δολάριο θα εκτοξευθεί στα ύψη και θα ξαναγίνει το πάλε ποτέ ισχυρό νόμισμα. Τα κράτη μέλη της Ευρώπης του βορά με μηδαμινές απώλειες θα κάνουν μια νέα επανεκκίνηση στην οικονομική τους ελίτ και όλοι εμείς, χώρες του νότου θα γυρίσουμε πενήντα χρόνια πίσω, οικονομικά και κοινωνικά.
Η Ελλάδα με μεθοδευμένο τρόπο, με εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς εχθρούς έχει βρεθεί σε δυσμενή θέση. Η κατάλυση όλων των υγειών ιστών της προήλθε από δημαγωγικούς φανφαρονισμούς και «κομματικές εκτελέσεις». Δημιούργησε πρόσφορο έδαφος για το τελειωτικό χτύπημα. Κατάργησαν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς στο δημόσιο, κομματικοποίησαν τα συνδικάτα, νομιμοποίησαν την διαφθορά, αδρανοποίησαν τον αγρότη με επιδοτήσεις χωρίς παραγωγές, παραποίησαν την ιστορία στα σχολειά μας και κάνανε την παιδεία μας ένα συγκεχυμένο μόρφωμα, καταπάτησαν το δικαίωμα του ασφαλιζόμενου στην υγεία με νοσοκομεία φαντάσματα χωρίς τις απλές καθημερινές τους ανάγκες. Κατάργησαν μισθούς και συντάξεις, δώρα και επιδόματα, χωρίς να αγγίξουν τους δικούς τους μισθούς.

Το τέλος δεν έχει έρθει ακόμα. Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Η δήλωση που θέλει ογδόντα νησιά μας να ερημωθούν για να ελαχιστοποιηθεί το χρέος της χώρας είναι το πυροτέχνημα. Αν κάποιο από τα νησιά εκκενωθούν τότε αυτόματα δημιουργείτε νέο καθεστώς στο αιγαίο γιατί δεν ισχύει η συνθήκη της Λωζάννης. Οι Τούρκοι τρίβουν τα δάχτυλά τους και εμείς απολαμβάνουμε της σαπουνόπερές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...