Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Αμέριμνος ο Γιώργος κωπηλατεί στη χλιδή


gapkanoe Έπρεπε και να ξεκουραστεί.
Ο άνθρωπος που έβαλε τη χώρα στο ΔΝΤ και αποχώρησε αφού πρώτα καταβύθισε τα χρηματιστήρια όλου του κόσμου, επιπλέει αμέριμνος στο κανώ του, πραγματοποιώντας πολυτελείς διακοπές στο Πυθαγόρειο της Σάμου.
Στη Σάμο ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε για το συνέδριο της Σύμης, η παραμονή του όμως συνεχίζεται και το πρόγραμμα των διακοπών του είναι...εξουθενωτικό.

Καθημερινά κάνει δύο ώρες κανώ, ενώ παίζει πολύ μπιτς βόλεϋ και ρακέτες στην πλαζ του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει.




Ο Γιώργος Παπανδρέου εθέαθη με το γιο του, Αντρίκο, στο ξενοδοχείο Doryssa Spa Resort.
doryssa2       doryssapool
Ένα συγκρότημα πέντε αστέρων στο οποίο η τιμή της σουΐτας αρχίζει από τα 300 ευρώ τη βραδιά.

Μαζί του βρίσκονται και δεκάδες αστυνομικοί που ήρθαν από την Αθήνα αλλά και από το ΑΤ της Πάρου, ειδικά για την προστασία του. Όλοι αυτοί μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο, στο οποίο η τιμή του δωματίου αυτήν την εποχή ξεκινά από τα 100 ευρώ.
 doryssaroom
Οι αστυνομικοί σχηματίζουν πάντοτε έναν προστατευτικό κλοιό γύρω του,όχι μόνο όταν βρίσκεται στο ξενοδοχείο,αλλά και στην παραλία. Ακόμα και μέσα στο νερό της θάλασσας, όπου πριν από κάθε βουτιά του πρώην πρωθυπουργού όλοι πέφτουν στο νερό σχηματίζοντας ένα νοερό κύκλο ανάμεσα στον οποίο θα κολυμπήσει ή θα κωπηλατήσει ο Γιωργάκης.
gapbanio
Την μακαριότητα του πρώην πρωθυπουργού διέκοψε μόνο η φωτιά στην Αχαΐα, την οποία επισκέφτηκε για λίγες ώρες και επέστρεψε αμέσως για να συνεχίσει τις διακοπές του.
Μάλιστα στο αεροδρόμιο της Σάμου οι υπάλληλοι του έκαναν και σωματικό έλεγχο προκαλώντας τις διαμαρτυρίες μέλους της αστυνομικής φρουράς: "Μα είναι δυνατόν; Έλεγχο στον πρωθυπουργό"; είπε ο αστυνομικός στους υπαλλήλους του αεροδρομίου, για να τον διακόψει ο Γιωργάκης:"Δεν πειράζει.Οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους".
Οι πληροφορίες του spirospero.gr αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός κυκλοφορεί με καπέλο και μαύρα γυαλιά ηλίου,ώστε να μην αναγνωρίζεται εύκολα από τους λουόμενους και τους κατοίκους της περιοχής.
 .spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...