Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Kοντομηνάς και Παπαδάκης έκοψαν τον Δημ. Καζάκη κατ' εντολή του Τζόνι Βαβούρα Μιχελάκη;








Το «μυστήριο» της καρατόμησης του Δημήτρη Καζάκη από τον Κοντομηνά και η σχεδόν ταυτόχρονη εξαφάνισή του από το πάνελ του Παπαδάκη, όπως όλα δείχνουν φέρνουν την υπογραφή του Τζόνι Βαβούρα Μιχελάκη.


Σήμερα ο Τζόνι ήταν για μια ακόμη φορά καλεσμένος του πλουσιόπαιδου Γιώργου Παπαδάκη.
Αντίθετα ο Καζάκης έχει εξαφανισθεί από το συγκεκριμένο πάνελ του ΑΝΤ1.
Είχε όλη την άνεση να πει τις γνωστές μπαρούφες του για τον ήρωα Αντώνη Κομανέτση που κάνει αντίσταση στη Τρόικα υπογράφοντας ακόμη.
Αφού να σκεφθείς πως όταν ο οικονομικός διευθυντής της  χαζοΝΔ  Σκορδάς,  πάει στον Κομανέτση  τιμολόγια για υπογραφή, ο διαβόητος αρχηγός της ΝΔ  απαιτεί να του δίνει για υπογραφή και χαρτιά της Τρόικας.
-Θανάση, θέλω να υπογράφω κάθε πρωί ένα χαρτί για τη Τρόικα και στη συνέχεια να το στέλνεις στον Τόμσεν να το συμπληρώνει…
Αυτή λοιπόν την ηρωική αντίσταση του Κομανέτση, περιέγραφε με τον γνωστό γλαφυρό τρόπο του ο Τζόνι Βαβούρας στον Παπαδάκη.
Στο απέναντι κανάλι των εκδοτών το δίδυμο Καμπουράκη-Οικονομέα ολοκλήρωνε την τριλογία της επαναστατικής δημοσιογραφίας που παρουσίασε το κανάλι με την ακόλουθη σειρά: Ανδρουλάκης, Βενιζέλος, Διαμαντοπούλου.
Σ αυτά τα τρία ονόματα στηρίζεται το πολιτικό οικοδόμημα του Μεγάλου (υπερβολές) Καναλιού.
Όσο για τους Καμπουράκη-Οικονομέα ας γνωρίζουν ότι πλησιάζει η μέρα που θα υπογράφουν επιστολές μετανοίας-είναι της μόδας- όπως κάτι σεσημασμένοι αμοραλιστές που βρέθηκαν να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, ενώ στο μεταξύ έχουν εξοντώσει δεκάδες  εργαζόμενους λόγω  της βουλιμίας  τους για οικονομική και κοινωνική άνοδο.
Για να επανέλθουμε στον ήρωα της ιστορίας μας, όπως όλα δείχνουν ο Τζόνι Βαβούρας είναι αυτός που απαίτησε το κόψιμο του Καζάκη από το «Ράδιο 9» και από την εκπομπή του Παπαδάκη.
Ζούμε για τη στιγμή που το δίδυμο Βαβούρα-Κομανέτση θα εξαφανισθεί από το πολιτικό χάρτη της χώρας…
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...