Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τι λένε τα διεθνή ΜΜΕ

CNN: "Ανάμεσα σε επεισόδια, εγκρίθηκαν τα νέα μέτρα λιτότητας. Οι έλληνες βουλευτές ψήφισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας και ενέκριναν ένα νέο κύμα μέτρων λιτότητας, προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα νέο πακέτο διάσωσης για την υπερ-χρεωμένη χώρα."

Huffington Post:" Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. Ιστορικά κτήρια καίγονται από διαδηλωτές, καθώς υπερψηφίζονται τα νέα μέτρα λιτότητας."

Le Monde:" Το ελληνικό κοινοβούλιο υιοθετεί νέα μέτρα λιτότητας, μετά από ένα βράδυ γεμάτο
ταραχές. Οι έλληνες βουλευτές υπερψήφισαν τα νέα μέτρα λιτότητας , την ίδια ώρα που η Αθήνα ήταν θέατρο συγκρούσεων."

El Pais: "Το ελληνικό κοινοβούλιο εγκρίνει το νέο μνημόνιο, μέσα σε έντονα επεισόδια. Η πλειοψηφία των βουλευτών βλέπουν με καλό μάτι τα νέα μέτρα λιτότητας και ανοίγουν την πόρτα σε ένα νέο πακέτο διάσωσης."

BBC: "Το ελληνικό κοινοβούλιο εγκρίνει τα νέα μέτρα λιτότητας, υπερψηφίζοντας ένα καθόλου δημοφιλές νομοσχέδιο για να εξασφαλίσει ένα δεύτερο πακέτο διάσωσης από την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ., προκειμένου να αποφύγει την χρεωκοπία, ενώ οι διαδηλωτές συγκρούονταν με την αστυνομία έξω από το κοινοβούλιο."

Spiegel: "Το κοινοβούλιο στην Αθήνα υπερψήφισε το μνημόνιο. Την ίδια ώρα στους δόμους της Αθήνας είχε γίνει πεδίο μάχης, ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς και καιγόντουσαν κτήρια, την ώρα της ψηφοφορίας στη βουλή."
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...